אומרים שלום או להתראות? חידושים וביטולים בטלוויזיה
מאת: איילת מכני
20/07/2013
שלח לחברהוסף תגובה
אחד מהביטולים הגדולים של השבוע הגיע מכיוון רשת Oxygen שהודיעה כמה ימים אחרי מותו של קורי מונטית', כוכב 'גלי', כי היא מבטלת את סדרת הריאליטי "פרויקט גלי" שבו התמודדו שחקנים על תפקיד בסדרה. הסדרה מבוטלת לאחר שתי עונות תמימות ולפי הודעת הרשת אין קשר בין מותו של מונטית' לביטול.
[*]
לרשימת הביטולים מצטרפת "משחק השקרים" של רשת ABC Family. הסדרה מבוטלת לאחר שתי עונות גם היא. הסדרה "באנהאדס" שגם היא משודרת באותה הרשת ובעלת רייטינג נמוך מדי טרם בוטלה אך עתידה עדיין אינו ידוע.
בכבלים המצב קצת יותר טוב, בגזרת הסדרות הצעירות, והשבוע הסדרה "ריי דונובן" של רשת שואו-טיים חודשה לעונה שנייה.
[*]
עוד בכבלים – "דם אמיתי" חודשה לעונה שביעית. הרבה מהמעריצים שהחזיקו עד כה קיוו לירידתה של הסדרה בשל ירידה באיכות מלווה בתחושת מיצוי אך יצטרכו לצלוח עונה נוספת.
והאחרונה לרשימה השבוע היא "רוקי בלו" של רשת ABC שהפתיעה ואחרי ששודרו ארבעה פרקים בלבד מהעונה הרביעית, חודשה לעונה חמישית.
האם היו סדרות שאהבתם ובוטלו? האם אתם שמחים לחזרה של 'דם אמיתי' ורק רוצים עוד? שתפו אותנו בתגובות!