אחרי שפרק 5 הראה את ההתקדמות עלילתית המיוחלת, נראה ש"חניבעל" נכנסת למסלול הנכון עם פרק מעניין במיוחד, למרות לא מעט בעיות. הפרק נפתח עם חניבעל שחוזר הביתה לבדליה אחרי הקרב עם ג'ק בסיום הפרק הקודם. בדליה מטפלת בו ומנצלת את ההזמנות כדי להפרד ממנו. היא מודה בפני חניבעל שהיא ידעה שהוא מתכנן לאכול אותה יום אחד. מערכת היחסים בין השתיים הייתה אחד הדברים המעניינים בחלק הראשון של העונה וקצת חבל לי שהיא כנראה נגמרת. שאר הסצנות של בדליה בפרק עם צ'יו, עם ג'ק וויל ועם משטרת פירנצה מעולות כולן. התחושה היא שבדליה קרובה לסיים את חלקה בסדרה וזה חבל בעיקר בגלל העבודה הנפלאה שעושה ג'יליאן אנדרסון בתפקיד.בהמשך אנו צופים העוזרו של מייסון מכין לו מאכלים שונים על מנת לדמות איך זה יהיה לאכול את חניבעל. הסצנה נגמרת כשמייסון חולם שחניבעל מתבשל שלם מולו. למרות שהיא עשויה טוב הסצנה לא ממש מקדמת את העלילה ונראה שהיא בפרק רק כדי למלא את הזמן.
פרסומת
בפרק הזה אנחנו גם מגלים שמרגוט ואלאנה מנהלות רומן באמצעות סצנת סקס קליידוסקופית. עם כל אהבה לפן הויזואלי האומנותי של חניבעל מדובר בסדרת טלוויזיה ולא בוידאו ארט והסצנה הזו הייתה מיותרת לחלוטין. בחלק היותר חשוב של המפגש בינהן אנחנו מגלים שהן מתכננות לבגוד במייסון. אלאנה מונעת מנקמה לגמרי אבל עדיין, למרות כל מה שחניבעל עשה לה, הצדק אצלה הוא ערך עליון. דבר ראוי להערכה בסדרה בה גם הדמויות המוסריות ביותר מוכנות להתלכלך בשביל להעלים את חניבעל.ויל מוצא סוף סוף את חניבעל ואנחנו רואים את השניים בסצנה כתובה ומשוחקת היטב המתרחשת במוזיאון, שהיא גם הסצינה הראשונה המשותפת שלהם העונה שמתרחשת בזמן הווה. למרות הרצון של השניים להרוג אחד את השני הם, כפי שויל מציין, מחוברים. כמו ויל גם אנחנו סקרנים לראות אם מישהו ישרוד את ההפרדה בינהם. כשהשניים יוצאים מהמוזיאון ויל מוציא סכין אבל אז צ'ו יורה לו בכתף מעמדת הצלף שלה.
חניבעל מחזיק את ויל וג'ק מצליח למצוא אותם אך נופל לטריק של חניבעל שמסתתר מתחת לשולחן וחותך לג'ק את גיד אכילס. הייתי מצפה מסוכן FBI לא ליפול לטריק של ילדים בגן חובה. ג'ק וויל קשורים וחניבעל שוב בעמדת השליטה הכה אופיינית לו. חניבעל אומר לויל שג'ק היה ראשון שהציעו לו להכנס לראש של ויל. רגע אחרי זה הוא מוציא מסור ומנסר את הגולגולת של ויל מול ג'ק. רגע אחרי אנחנו רואים את השניים תלוים הפוך שמייסון ורגר מברך אותם על הגעתם למאסקרט פארם.סך הכל מדובר בפרק שסובל מלא מעט בעיות והחלטות מוזרות אך גם כולל את אחת מהסצנות היותר טובות של העונה (ויל וחניבעל במוזיאון) וסיום שבהחלט יוצר עניין רב להמשך. כמו שאני מכיר את הסדרה כבר בפרק הקרוב נחזור אחורה כדי לראות איך ויל וחניבעל הגיעו לחווה של מייסון.